VisuReal® video sustav za centriranje

VisuReal®, video sustav za centriranje pruža iznimno precizno mjerenje i jednostavan je za rad. Zbog toga, točnost mjerenja centra oka je savršeno. Rezultat - optimalno prilagođene naočale i veoma zadovoljni kupci koji će rado ponovno posjetiti Vašu optiku.

No, VisuReal® pruža mnogo više. Svojim klijentima nudite uzbudljivo prodajno iskustvo. Modernom tehnologijom poboljšavate svoje optičarske kompetencije, a uz VisuMovie® savjetodavne usluge kod izbora okvira i boje Vaši klijenti dobivaju vrijedan savjet pomoću moderne tehnologije.

Prednosti VisuReal®a:

• automatsko i brzo mjerenje centriranja

• točnost podataka na desetinu milimetra

• jednostavan za rad

• ekstenzivna memorija koja uključuje sve vodeće proizvođače naočalnih leća

• grafičke boje okvira i savjeti putem VisuMovie® opcije

• stalna dostupnost korisničke podrške

VisuReal - video uređaj za centriranje

 HOYA donosi revoluciju u uzimanju mjera za naočale

visuReal®portable pretvara iPad uređaj u lagan, mobilan i vrlo precizan sustav za video centriranje namijenjen optičarima u svakodnevnom radu pri uzimanju mjera za naočale što za vas kao krajnjeg kupca predstavlja izuzetno prodajno iskustvo jer u realnom prikazu uz pomoć aplikacije Vision Consultant možete uistinu vidjeti kako ćete gledati s novim naočalama.

U mogućnosti ste doživjeti sve prednosti dizajna leće, anti-refleksnog sloja ili druge dorade kao što je primjerice polarizacija što će utjecati na sigurnost vaše odluke o kupnji.

 

 

Više nećete sumnjati u naočalnu leću i preporuku optičara jer ste u mogućnosti „vidjeti i uvjeriti se sami“.

Budite sigurni u svoj izbor dioptrijskog okvira i naočalnih leća jer vam je optičar u mogućnosti poslati slike na e-mail adresu kako biste se konzultirali s ukućanima ili prijateljima.

Uvjerite se da optika koja koristi tehnološki najnaprednije i najprofesionalnije uređaje je pravi izbor za Vas!

VisuReal® PREMIUM - najmoderniji video sustav za centriranje

Najmoderniji video sustav za centriranje fokusiran na osnove

VisuReal® PREMIUM sjedinjuje bezvremenski dizajn i jednostavne aplikacije. Koristeći se autoMove funkcijom, softver na sebe preuzima zadatak uzimanja i snimanja mjera kako biste se mogli potpuno posvetiti klijentovim potrebama. Klijentovo lice detektira se automatski dok je integrirana digitalna kamera kontrolirana do optimalne pozicije. Okidač, foto lampa i flash rade potpuno automatski. Kako biste kontrolirali kameru, prebacite i ocijenite podatke dok je kamera spojena na kompjuter. Moguća udaljenost mjerenja između kamere i klijenta je između 80 i 150 cm. Dimenzija uređaja od 137 cm omogućuje da VisuReal® PREMIUM može biti smješten ili na stolu ili na pultu.

OPREMA

 

· postolje kamere VisuReal® PREMIUM

· kompletan softverski paket VisuReal®

· video centriranje s 3 automatska koraka

· VisuMovie® savjetovanje oko izbora dioptrijskog okvira i boja

· savjetovanje oko izbora leća (sveobuhvatan katalog leća)

 

PREDNOSTI VisuReal®a

· automatsko i brzo detektiranje podataka za centriranje kroz 3 automatizirana koraka

· visoka preciznost u razini do desetine milimetra

· jednostavnost korištenja za optiku

· sveobuhvatan katalog naočalnih leća najpoznatijih proizvođača

· izbor dioptrijskog okvira i savjetovanje oko izbora boja uz VisuMovie®

 

3 automatizirana koraka – detektiranje vrijednosti centriranja kroz 20 sekundi

Automatsko i egzaktno detektiranje podataka za centriranje uključujući potrebne korektivne kalkulacije: razmak zjenica (PD), visina zjenica (EP), veličina mosta, verteks udaljenost, promjer leće, kut inklinacije, pomaci glave, konvergencija.

VisuMovie® - izbor dioptrijskog okvira i boje

Koristeći mogućnost neograničenog broja fotografija i kratkih videa, klijentu možete vrlo zorno prikazati koji okvir mu najbolje stoji. Demonstrirajući im antirefleksne slojeve te ekstenzivan izbor bojanih leća, klijentima nudite najprofesionalniji izbor.

VisuReal® PREMIUM SOFTVER

S video sustavom za centriranje VisuReal® klijentima nudite bolju uslugu! Posljednja tehnologija omogućuje visuReal®u da automatski velikom brzinom detektira sve podatke i mjere potrebne za izradu naočala.

Jednostavno korištenje osigurava najoptimalniju aplikaciju programa. Bez obzira mjerili razmak zjenica s udaljenosti ili iz neposredne blizine, u stajaćem ili sjedećem položaju, uvijek dobivate egzaktne mjere te ponovljene i kontrolirane vrijednosti.

 

S obzirom da je softver uvijek ukorak s potrebama tržišta kontinuirano se radi na unaprijeđenju programa. Zbog toga će naša tehnička podrška redovito nadograđivati i voditi brigu o postavljanju zadnje verzije softvera i ponude leća.

Savjetodavni izbor leće iz kataloga najpoznatijih proizvođača naočalnih leća

VisuReal® Vam omogućuje da grafički prikažete prednosti različitih materijala na različitim debljinama i težinama leća na način da je i odabrani dioptrijski okvir uključen u prikaz.

VisuReal® – sve-u-jednom alat za mjerenje

Novi alat za mjerenje je napredna verzija postojećih natikača za mjerenje. Jedinstven je po tome što se, zahvaljujući dizajnu, može primijeniti na svim dioptrijskim okvirima uključujući i dječje i sportske naočale.

PREDNOSTI:

· jednostavan za korištenje (natakne se na naočale)

· profesionalno centriranje dopušta koncentriranje na potrebe klijenata

· univerzalna aplikacija (sve mjerne vrijednosti, svi okviri)

· čvrsto stoji na okviru garantirajući relaksirano i prirodno držanje klijenta

KARAKTERISTIKE:

· može mjeriti sve dioptrijske okvire (pune, flaks, dječje, sportske)

· može mjeriti verteks udaljenost i kut zakrivljenosti okvira

· može mjeriti sve potrebne parametre: razmak zjenica (PD), visina zjenica (EP), razmak između leća, verteks udaljenost, promjer leće, kut inklinacije, pomaci glave, konvergencija

MATERIJAL IZRADE

· inteligentna kombinacija makrolona, carbon fibrea i nehrđajućeg čelika (prijavljeno Zavodu za patente)

· najoptimalnija kombinacija funkcionalnosti i sigurnog rukovanja
VisuReal® video sustav za centriranje

SERVIS NAOČALA

Oštećenje na naočalama može se dogoditi svakome. Ukoliko ste slučajno sjeli, stali ili su vam naočale pale ili su oštećene na drugi način, možete ih dovesti u Eco Optics servis na procjenu isplativosti popravka. U mnogim slučajevima u mogućnosti smo vam popraviti oštećenje ili zamijeniti istrošene capice. Ukoliko naočale nisu oštećene vašom krivnjom u garancijskom periodu, nabavu rezervnog dijela i popravak Eco Optics će izvršiti o svom trošku.

Lotanje - klasične legure (metal)
Zamjena capica - sve vrste
Zamjena vijaka
Rezervni dijelovi na upit

Plastični okviri se ne popravljaju

 


 
     

O Nama / Profilo Aziendale Naočalne leće
Anti-refleksni slojevi
Kontaktne leće
Dioptrijske naočale
Sunčane naočale
Usluge Kontakt Gdje smo Galerija